Leiderschap met hart en ziel

Lastige vragen en kwesties die je op je werk tegenkomt vragen soms wat meer tijd.
Een paar gesprekken om te sparren en op zoek te gaan naar antwoorden is vaak behulpzaam. Een plek om écht te durven kijken en je te uit te spreken ondersteunt.

Ik bied graag die gelegenheid.

Aanpak

Tijdens de kennismaking verhelderen we je vraag en bespreken we de resultaten die je wilt boeken. Ook kijken we wederzijds of het klikt. Vanuit de verwachtingen maken we het ‘contract’ met doelgerichte afspraken over de samenwerking en het aantal gesprekken.

Tijdens de gesprekken krijg je meer inzicht jezelf en je eigen gedrag. Je onderzoekt je eigen (in)effectieve patronen. Je leert stil te staan en je ‘binnenkant’ beter kennen. Je leert op een andere manier kijken naar dezelfde situaties, waardoor je uiteindelijk in staat bent effectiever te handelen.
We gebruiken verschillende methodieken die het best aansluiten bij jouw vraag en stijl van leren. En zoeken de diepgang op die daarvoor nodig is.

Tussendoor oefenen met de inzichten in je eigen praktijk is helpen voor een bestendig resultaat

Als coach

Betrokkenheid is mijn eerste én tweede natuur. Daarbij kom ik met mijn scherpe waarneming snel tot de kern van je vraag. In mijn coachrol ben ik onderzoekend maar schuw de confrontatie niet. Dit geeft soms verwarring én vaak beweging. Ik werk oplossingsgericht en ga voor duurzame leerresultaten. Dit betekent altijd écht persoonlijk werken en antwoorden vinden die jouw kern raken.

De coaching kan een combinatie zijn van gesprekken face tot face, wandelend in het bos of online. We kiezen wat voor jou het beste werkt.

Je hebt me geholpen om dichter bij mezelf te komen. Waardoor ik krachtiger ben in mijn werk en in mijn persoonlijke relaties. Je wist me altijd op het juiste moment te prikkelen. Door inzicht met behulp van theorie, doorvoelen met een opstelling, door het stellen van een vraag of door even stil te zijn. Je coaching heeft mij echt in beweging gezet.

Femke

06 189 44 740

info@itlibben.com